Weird thing happening on IOS with this site…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Weird thing happening on IOS with this site…
  • Premier Icon sc-xc
    Subscriber

    …and it’s not about adverts.

    A couple of days ago, I stopped being able to swipe right to go back to the previous page…the screen goes back like it’s thinking about it, but just loads the same page again.

    This is the only site it happens on, anyone else get this?

    paulosoxo
    Member

    Turn off private browsing and it should be fine.

    Pages on the site never load completely in Chrome on my mobile (Android 4.4.4). The blue progress bar just sits at about 99%. It looks like an element doesn’t load completely. Which also messes up navigation, in that you can’t reload the page. So could be related.

    hs125
    Member

    I’m getting this too.
    Back button need two touches, or doesn’t work at all.

    Same here on iPhone and iPad . 2 swipes are needed to go back and it when it does reload the page it sits blank for a few seconds then fades in slowly.

    Premier Icon Trekster
    Subscriber

    Key board kept disappearing last night on iPad
    . Last weeks nonsense has stopped 😆
    Now needing 3 stabs at the back button 😐

    And if I press the x in the URL bar to stop the page loading, it doesn’t change to the refresh circle, just removes the progress bar. It went through a phase of the browser window needing to be closed to fix the page.

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    Oh yeah does the same in my iPhone but works Ok on Macbook.

    Most odd.

    Ah wait it’s working now. At a guess it’s taking awhile for something to load.

    curvature
    Member

    Weird it’s just started doing this on my iMac too.

    Had the same issue in Chrome on my desktop last night.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Weird thing happening on IOS with this site…’ is closed to new replies.