Reverb woes(125mm)

Home Forum Bike Forum Reverb woes(125mm)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Reverb woes(125mm)
  • warpcow
    Member

    Did you get the correct remote? There are two different ones (and I’m not talking about left and right). Newer ones won’t work properly with older Posts.

    benjii19
    Member

    Reverb was bought in december 2013.. Mmx left

    New Remote is mmx right.

    DickBarton
    Member

    What colour is the colour? New ones are black and use the new design, older ones are silver and don’t work properly with the new design…apparently.

    benjii19
    Member

    Hi all, i’ve recently swapped from a left hand reverb remote to a right hand but am having issues.

    The new remote came with hose attached, all i had to do was fit the barb and attach to the post. Then i bled and all seemed good, all bubbles flushed out.

    The problem lies in the fact the seatpost wont budge on slow setting (i bled on slow, as stated by sram) it works on fast.

    I’ve bled it all about 5 times now and im at a loss.

    Premier Icon Pawsy_Bear
    Subscriber

    did you turn speed up again? Sorry asking basic question but mine wont move on slow unless I turn speed up again.

    gmanfox
    Member

    I can confirm there is two kind of remotes no matter how much you bleed it, it will be very slow or not work at all

    And at the other guy you need to bleed yours again, not enough oil is your problem

    gmanfox
    Member

    I can confirm there is two kind of remotes no matter how much you bleed it, it will be very slow or not work at all

    And at the other guy you need to bleed yours again, not enough oil is your problem

    benjii19
    Member

    reverb post has a black collar. If I’m not mistaken the old ones were silver?

    The remote has a silver adjuster. And said compatible with all reverbs.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Reverb woes(125mm)’ is closed to new replies.