Google Chrome & STW.com

Home Forum Chat Forum Google Chrome & STW.com

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Google Chrome & STW.com
  • ma-maracas
    Member

    Hi,

    I am using Chrome (developer edition I think though), v.3.0.196.2 – Haven't noticed any issues.

    Thanks,

    Mark

    ———————————————————-
    FS: Bike P0rn
    http://www.singletrackworld.com/forum/topic/fs-on-one-inbred-single-speed-custom-build-hope-thomson

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    ah – Im only on 2.x so maybe its something that will get ironed out in the next release. Anyone else running on 2.x?

    IanMunro
    Member

    I use Chrome developer on both my home and work machine.
    On my home machine (which has lots of old junk and could do with a rebuild)
    The back button on Chrome regularly doesn't work correctly. If I go to some site, click on a page, click on a link on that page, press back, it quite often sends me back to the first page rather than to the previous page.
    It also crashes a lot.
    At work on a reasonably clean install, the same version works flawlessly.
    Last time I looked there was still an open issue on the fault log to do with the back button.

    Premier Icon tomdebruin
    Subscriber

    The back button can't really be controlled by a web site. There are a few javascript tricks but there's none of that jiggery pokery here.

    It appears the Chrome back button is a known issue: http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=45fc2589e2abc3a9&hl=en

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    ah cheers Ian.

    Im pretty certain its a development issue rather than my build as this is a squeaky clean install on my netbook.

    I think it applies to some sites but nobody has specified what it is about those sites that causes the problem. When I press Back it just takes me to the top of the current page.

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    thanks tom.

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    thanks tom.

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    cheers everyone. Fixed by upgrading to 3.x

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    ahhhhh fexsox.

    its not working again – it seems to have problems with the post text entry box I think.

    Premier Icon cp
    Subscriber

    dare i mention firefox?? I was using chrome for a while at work, it seemed fine, but i noticed over time a lot of little annoying gremlins and bugs. once firefox 3.5 came out, i switched back to ff, and it's been loveliness since. i originally used chrome as it seemed firefox had taken some huge steps backwards with 3.0

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    I run FF 3.5 on the desktop and it is great. I may go back to FF on the netbook but the load of file writes slows it down on this SSD machine.

    Ill put up with chrome a while longer, it is afterall still in development.

    Premier Icon Stoner
    Subscriber

    Anyone else running Google Chrome? Despite not having an adblock addin yet (Im using local host to keep un-clutter the pages in one particular website, ahem) its a very nice browser to use…

    … but, for some reason the back button (or Backspace, or Alt+left) doesnt work on the STW site. TomDB – any ideas why? I cant find any good reason on the net either.
    Anyone else have the same problem?
    Cheers

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Google Chrome & STW.com’ is closed to new replies.