• This topic has 649 replies, 212 voices, and was last updated 1 hour ago by Drac.
Viewing 40 posts - 521 through 560 (of 650 total)
  • Oooh! Shiny. New site theme discussion.
  • Edukator
    Member

    I had the same problem with Chrome, mehr. With Firefox I’ve been able to reply to all the threads I’ve viewed without being told to log in despite being logged in.

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    using Chrome on desktop its a 50/50 shot whether I can reply to a thread

    What happens when you can’t?

    Premier Icon Northwind
    Subscriber

    I think I’ve just come across the same thing as the last couple of posts- logged in (firefox), posting normally, but when I click over to this thread

    Feeling worried and helpless.? Do something useful.

    I always get put to the not logged in version, and can’t reply. If I move from there to another thread (without logging in or out) I can post. Haven’t found it to occur on anything else but it might do- it does seem consistent though on that one thread

    Premier Icon Northwind
    Subscriber

    OK, can now access that thread, hasn’t recurred elsewhere

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    PMs are back and post history.

    Premier Icon AlexSimon
    Subscriber

    Yay! Good work. I was worried for a second when under the ‘Posts’ tab, it said ‘no posts’, but I guess that’s something to do with the articles, rather than the forum.

    Premier Icon AlexSimon
    Subscriber

    Re: Bold. I noticed last night on mobile that on the dark theme, there was a difference between bold/non-bold (didn’t look bold more like regular and light).
    But still not working on desktop light theme.

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    Bold

    Not bold.

    Just testing.

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    What OS and browser Alex?

    I see this.

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    They look identical to me on Chrome (desktop layout, dark theme).

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    Oh I’ve jumped the gun with the post history. It’s a bit mixed up.

    I can reply to certain topics and not others that do not appear to be closed.

    Odd

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    Oh I’ve jumped the gun with the post history. It’s a bit mixed up.

    Should be fixed now?

    I can reply to certain topics and not others that do not appear to be closed.

    Examples? When you “can’t,” what happens?

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    I can reply to certain topics and not others that do not appear to be closed.

    Every cloud.

    Premier Icon DezB
    Subscriber

    This is weird – most pages display ok (chrome on ipad) but if I jump to the last page on the “Coronavirus, How’s your work doing” thread, the text boxes all overlap the screen and you have to scroll left to right to read them. Haven’t seen another page that is like that.

    Premier Icon DezB
    Subscriber

    same portrait or landscape:
    ok-

    weird-

    Premier Icon AlexSimon
    Subscriber

    Re: Bold
    They all look the same in that test you posted.
    Windows 10 Pro 64
    Tried Firefox, Chrome and Edge

    Light theme.

    So it could be that the font isn’t loading and perhaps you already have it installed.
    Looking closer:

    It claims to be Helvetica, Arial, sans-serif;
    Bold weight: 400 (which is normally for regular)
    Regular weight: 300 (which is normally light)

    But most people wont have a 300 weight of those I’d imagine.
    I’m a graphic designer and even I don’t have them. (I have Helvetica Neue which doesn’t load instead).


    So I would pick a google font and embed it – Open Sans, Roboto, Lato, etc.
    Otherwise keep away from font-weight: 300

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    I’ve fed that back into the bug tracker. Thanks for the info, very helpful.

    Premier Icon bearnecessities
    Subscriber

    FYI, can’t post from mobile.

    Tells me to login.

    But when I do go to log in, I’m logged in apparently. Tried various to and fro methods to no avail 🙂

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    Generally or just that one thread / selected threads?

    Log out and back in / delete cookies maybe?

    Premier Icon bearnecessities
    Subscriber

    Brilliant. Since that happened an hour ago it appears to be no longer a problem.

    Am I the worst reporter of issues here yet?!

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    Reporters are good, there is no “worst.”

    Whiners not so much, but they seem to be refreshingly thin on the ground for once.

    Premier Icon Mark
    Subscriber

    UPDATE Wednesday

    We are running the office on a skeleton crew. Tech are working remotely mostly and also using up some much needed leave. They are working through the bugs at a steady pace and also working on some of the nice features we are looking forward to launching for you. Due to the disruption in the office though things are going slower than we had planned so we all hope you can bear with us.

    Thanks for all the support and the reporting of the issues. It really does help. The next few months at least are going to be tough for everyone and we want to make sure that we at least have a great website for you to all use and keep up each others spirits 🙂

    Premier Icon AlexSimon
    Subscriber

    Thanks for your efforts Mark and techies!
    I don’t think there are many things keeping the site and forum from being perfectly usable now.
    Cheers!

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    They are working through the bugs at a steady pace

    I see what you did there.

    Premier Icon AlexSimon
    Subscriber

    Re: Jumping to last post not working.
    I’ve always wondered if it was something to do with the number of posts per page being changed from the default.
    i.e. we show 40, but some part of the code still thinks we show 45 or something like that.

    You’ve probably already checked.

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    I’m pretty sure you’re right. It first manifested when the previous upgrade took the post page count from 35 to 40.

    Every cloud.

    Has a moderator?

    Still can’t post in anything but the Coronavirus thread and this one 😀

    Is me being firewalled in that thread a good thing or a bad thing for you Drac? 😛

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    A little while ago it was reported that some people were being logged out when trying to post. Is that still a thing?

    Is this different from the age-old “having to log in” complaint that some folk had (ie, is it a new problem)?

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    @scotroutes

    In the Edit box, Cut doesn’t cut, it copies. (Android 10/Chrome).

    Are you using the “fancy editor”?

    Premier Icon kelvin
    Subscriber

    Psst… in the shop, in dark mode, the prices are black on very dark grey.

    Premier Icon Daffy
    Subscriber

    How do I PM someone in the Classifieds?

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    Ooh it broke again. Sorry Daffy.

    Premier Icon chvck
    Subscriber

    I seem to be unable to login properly on Firefox on Android (Firefox on Linux & Windows both fine). I login and everything appears to be accepted, get redirected to the home screen and am not logged in. Changing page I’m still not logged in. Also seeing the “We value your privacy” message every time I change page so guessing something isn’t being set correctly? I’ll see if I can get a bit more info later on today.

    Also, I’ve not tried to post in it but on the Our Forum post I see “This topic is marked as closed to new replies, however your posting capabilities still allow you to do so.”

    Premier Icon chvck
    Subscriber

    Just tried again on mobile and I’m now logged in (without going through the login page) so *shrug*

    twonks
    Member

    I’m logged in but appear logged out when trying to reply to some posts.

    Win 10 + Edge browser

    Premier Icon scotroutes
    Subscriber

    @scotroutes

    In the Edit box, Cut doesn’t cut, it copies. (Android 10/Chrome).

    Are you using the “fancy editor”?

    @Cougar – yes.

    Premier Icon scotroutes
    Subscriber

    (And I know we’ve asked this for previous releases)

    Is there a list somewhere of reported problems?

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    Is there a list somewhere of reported problems?

    Yes but sorry only staff can see it.

    Premier Icon Cougar
    Subscriber

    Cheers SR, that confirms a suspicion.

    I’m logged in but appear logged out when trying to reply to some posts.

    Win 10 + Edge browser

    Can you give an example thread please? Also, is it the same with a different browser or specifically Edge?

    Yes but sorry only staff can see it.

    Staff and moderators, we aintent staff.

Viewing 40 posts - 521 through 560 (of 650 total)

You must be logged in to reply to this topic.