Home Forums Notice – STW any issues ?

Viewing 40 posts - 361 through 400 (of 413 total)
  • Notice – STW any issues ?
  • Cougar
    Full Member

    I was optimistic as it gave me a different dialogue box from over the weekend,

    It’s still invisible white text on a white background on Dark theme.

    verses
    Full Member

    I just tried posting a photo to the Unfortunate business names thread. I was optimistic as it gave me a different dialogue box from over the weekend, and appeared to accept the file, but once I submitted it the post was filled up with code, and no photo…

    I’ve just had this happen too

    desperatebicycle
    Free Member

    Cougar
    There’s a setting where you can do that here.

    OOh! You were being FUNNY! Awesome. Maybe you need to read this before posting such useful information https://singletrackworld.com/forum/topic/502-update-monday-8th-july/

    Cougar
    Full Member

    It’s not my fault if you can’t describe issues effectively, but I’m sure it’s worth scattering your umbrage across multiple threads three days later.

    desperatebicycle
    Free Member

    Well I actually posted a **** screen shot of My Issue. Which at the time was nothing to do with membership issues. But yeah, as per you’re the dick but bounce it back. well done you.

    Cougar
    Full Member

    Except it’s precisely a membership issue.  Your post was “how do I get rid of adverts?” when you weren’t showing as a Full Member. :unsure:  I have no idea who is and isn’t a subscriber.

    And yes, it was supposed to be a joke.  I’m terribly sorry that I didn’t read Monday’s update on the preceding Thursday before replying.  Good grief.

    TedC
    Full Member

    We think we have sorted everyone’s membership levels now.

    Mines still adrift, can post etc, just can’t see Members only articles in features, including the one about my Konas.

    sirromj
    Full Member

    Back to the actually important issues,…

    The noughties have called and want their emoji’s back

    TedC
    Full Member

    Mines still adrift, can post etc, just can’t see Members only articles in features, including the one about my Konas.

    And back now.

    scaredypants
    Full Member

    Not sure if it’s my end for some reason but I can’t see the stumpjumper15 page at all (tried 2 browsers; blank pages)

    Edit: Scrap that – it’s the link from the “forum post” that doesn’t work but the RHD direct link is fine

    TedC
    Full Member

    Mines still adrift, can post etc, just can’t see Members only articles in features, including the one about my Konas.
    And back now.

    And it’s gone again (thinks I’m not a member).

    Keando
    Full Member

    Can see the first 2 pages of the Forum but nothing after that…

    tjagain
    Full Member

    There is an issue with page count for me.  On the mega politics thread it shows last post as page 204 and when you click to go to it it takes you to page 204 but actually there are a number of posts on page 205.  this has been consistent for a few days.  Minor issue

    Sandwich
    Full Member

    Like TJ clicking on the latest post timing in the right hand column takes me to the penultimate page.

    oikeith
    Full Member

    If I go to the Bike or Chat pages, I can no longer see the page links at the bottom to go to page 2 onwards, anyone else having this issue?

    ElShalimo
    Full Member

    how are some people able to post photos and not others?

    philstone
    Full Member

    @oikeith – Yep. Missing here as well. Only page 1.

    ernielynch
    Free Member

    Why am I now described as being a “Free Member” despite still enjoying all the great benefits which come with being a full member?

    Well there is one benefit which I obviously no longer enjoy…… the added gravitas having “Full Member” next to a username brings to an opinion :-( 

    ernielynch
    Free Member

    And why the constant random small text sizes to suggest that I am whispering or mumbling ffs?

    jimster01
    Free Member

    As others have said only 1 &2 forum pages showing.

    Also can’t see how to start a thread.

    TedC
    Full Member

    Being able to read members only feature, still seems to be coming and going (can’t find an obvious common theme/behaviour).

    Cougar
    Full Member

    Also can’t see how to start a thread.

    Pick the bike/chat forum first.

    This forum really needs a FAQ.

    bigginge
    Full Member

    Can’t get the photo upload working from safari on iOS. Have the requisite button on the post editor just don’t get anything when I try to upload a photo from my library (though I can still insert alternative image text from the pop up and link to images from other websites).

    ElShalimo
    Full Member

    Photo doesn’t work for me on Android tablet or phone or from my Windows laptop

    HungryHungryHippo
    Full Member

    I’m signed in, full member, seeing lots of ads today. iOS 17.5.1, Safari.

    ernielynch
    Free Member

    Well there is one benefit which I obviously no longer enjoy…… the added gravitas having “Full Member” next to a username brings to an opinion

    I should read all the stickies :scratch: :-(

    timbur
    Free Member

    STILL can’t post in the classifieds……

    Would it be easier to open a new account?

    :scratch:

    desperatebicycle
    Free Member

    Well there is one benefit which I obviously no longer enjoy…… the added gravitas having “Full Member” next to a username

    Same here – I’ve emailed tech@singletrack and posted on the forum, so hoping it gets sorted today. If the emojis shite takes priority and gets changed first, I will be cancelling my sub again

    Will say, it’s only the display against posts that is affected. Everything else behaves as if a Full Member. (except the “Join Us” ad above my profile where it actually says “Full Member”)

    P20
    Full Member

    Unable to post photos.

    Stevet1
    Free Member

    Where have the next page icons gone to get to page 2 of the topics i.e.not within a thread itself?

    ernielynch
    Free Member

    If the emojis shite takes priority and gets changed first, I will be cancelling my sub again

    If you are still enjoying all the benefits of being a full member I don’t understand why changing the word “free” for the word “full” should be treated as a priority?

    As long as it is done at some point I don’t see the problem.

    1
    Cougar
    Full Member

    I’ve emailed tech@singletrack and posted on the forum, so hoping it gets sorted today.

    Firstly, the support address is tech-support@ not tech@ so that’s never going to get read.

    Secondly, general issues with subs is subs@ not tech.

    Thirdly, if you read the update thread, there is a known issue with some subs not transferring correctly and Mark suggested that those affected email him directly for personal attention, that would be mark@

    Fourthly, scattergunning your displeasure across multiple threads achieves nothing.

    Kryton57
    Full Member

    Another unable to post photos, I’m using iPad or iPhone.

    1
    onewheelgood
    Full Member

    I can’t post photos either, on Windows/Chrome or Android. STW is deprived of a photo of my favourite mug :-(

    greatbeardedone
    Free Member

    Obviously, I’m logged in.

    Whenever I try to post an ad on the classifieds

    You are not logged in. Please register or Sign in to post an advert

    reeksy
    Full Member

    I’m perplexed that some people can post photos but others can’t :-(

    weeksy
    Full Member

    I was looking to send a message to someone. However their last reply was quite long in terms of text, now when i go to the messages i can’t scroll down to the empty area i need to click into. It’s simply not allowing it.

    Different browsers, different machines/phones. Still the same

    desperatebicycle
    Free Member

    I get this when trying to read aritcles

    nbt
    Full Member

    Paging is broken on forum overview – you only see page 1 & 2

    Older Forum pages.

    Can edit the URL to get to older threads, so the functionality is there, it;s just the bit to show the links

    Cougar
    Full Member

    With my Tech Support hat on,

    “I can’t [do something]” is unhelpful in isolation.  Possible causes for “I can’t post photos” could include: my mouse is broken; I don’t have a camera; there’s a powercut; my hands have fallen off; the house is on fire.

    If you can’t do something then what is helpful is a description of symptoms.  WHY can’t you post photos?  Does the Insert Picture button do nothing, does the upload fail with an error (and if so then what does the error message say), something else?

    One thing I found with photos pre-move is reducing the physical size helped, I could post an 800×600 resized image but not the original straight-out-of-the-phone version of the same thing regardless of file size limitations.  Someone else mentioned that if the filename has more than one dot in it then it chokes, so foo.bar.jpg fails but foo-bar.jpg works.

Viewing 40 posts - 361 through 400 (of 413 total)

You must be logged in to reply to this topic.