Forum slow….

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Forum slow….
  • Premier Icon leffeboy
    Subscriber

    not even slightly slow any more.  don’t know if the P makes a difference to speed though as I probably don’t need to wait for 100TB of Maserati ads to download.

    TheBrick
    Member

    Much better for me now in terms of load speed. Less so in terms of traffic….

    Premier Icon rOcKeTdOg
    Subscriber

    It’s never been faster. Even pre re-jig for me

    Premier Icon njee20
    Subscriber

    Yep, took a couple of months, but no problems here now.

    Premier Icon andytherocketeer
    Subscriber

    Fastest it’s been in ages (or ever).

    On the other thread I posted something about a page load taking 11-13 seconds.

    Just profiled it just now… 871ms

    I “might” have much of the scripting erm “not working” but that certainly won’t make it 10 times faster/slower.

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    Are you still hiding behind a VPN Alpin?

    alpin
    Member

    Sorry, not regarding loading speed of pages,  more the amount of traffic/posters…..

    Threads on the top that hours old.

    Premier Icon Drac
    Subscriber

    It’s red hot outside people are enjoying the weather.

    Premier Icon Mark
    Subscriber

    If I was locked in a room with no windows for a month with only the website stats as a line on a graph I reckon I could tell you exactly what the weather has done. Our busiest day on the site in the last 12 month was one of the Beast from the East , snowmageddon days back in March.

    Premier Icon rOcKeTdOg
    Subscriber

    That said I find mid ride sunny beer gardens are ideal for a forum browse *raises glass*

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.