Admins – back/forward navigate, whats wrong with this website?

Home Forum Chat Forum Admins – back/forward navigate, whats wrong with this website?

Viewing 40 posts - 1 through 40 (of 110 total)
  • Admins – back/forward navigate, whats wrong with this website?
  • allthepies
    Member

    “back” works fine on here for me.

    Premier Icon GrahamS
    Subscriber

    Back and forward work fine for me too

    Though on a desktop I usually just middle-click to open threads in the background in a new tab, read them, then middle-click the tab to close it.

    bommer
    Member

    just had that. Seemed to be a BT advert

    cheez0
    Member

    yep, just loaded a page with bt ad on, then the back button played up.

    Premier Icon GrahamS
    Subscriber

    Oh right. Ads… ๐Ÿ˜•

    KPHC
    Member

    Had similar especially at work today, every page I visited on teh forum required about 25-30 “backs” to get to the original forum list again

    Premier Icon treefeller
    Subscriber

    Yes, loads of prob’s. Get’s to the point where I just shut it down and walk away………. Bye.

    druidh
    Member

    No problem here (Win7/Chrome)

    busydog
    Member

    I’ve been having the Back issue as well, but sporadically

    Premier Icon GrahamS
    Subscriber

    KPHC: you’re a Premier member, are you still seeing the issue with reduced ads? (assuming you have selected reduced ads)

    Kinda surprised so many people use the back button – seems like a painfully slow way to surf.

    cheez0
    Member

    i have a ‘back’ button on my mouse to navigate, when i try to ‘back’ after opening a discussion, it will not go back as there seems to be loads of ‘hidden?’ pages i have to ‘back’ through..

    when i go forward, i have to click loads of times to get to the point where i can go no further.

    anyone else got this?

    it is only happening on this site. bbc etc fine

    bigyinn
    Member

    Perhaps your mouse hasn’t got the button configured to go back?
    Why not open each post in a separate tab, thus never losing the overview page you originally clicked on?

    cheez0
    Member

    Kinda surprised so many people use the back button – seems like a painfully slow way to surf

    oh aye, coz a lil squeeze on the mouse bottom thumb button is like, such hard work.

    nealglover
    Member

    Kinda surprised so many people use the back button – seems like a painfully slow way to surf.

    Me too.

    I have the forum “overview” / “bike forum” / “chat forum” set up and use them to click back to wherever I want to be after reading a thread.

    Premier Icon molgrips
    Subscriber

    It’s slow because you have to reload the forum index each time you are done with a thread.

    nealglover
    Member

    oh aye, coz a lil squeeze on the mouse bottom thumb button is like, such hard work.

    So how’s it working out for you ?

    druidh
    Member

    A “Previous Topic / Next Topic” option would be useful

    cheez0
    Member

    So how’s it working out for you ?

    great thanks.

    STW specific button settings never occurred to me though.. you realise theres more to the web than STW?

    http://www.lolcats.com/
    home/gallery/videos

    Tom
    Member

    button on my mouse to navigate, when i try to ‘back’ after opening a discussion, it will not go back as there seems to be loads of ‘hidden?’ pages i have to ‘back’ through

    I am not aware of any recent problems. Are you having a long-standing issue? Is this any browser in particular? I know some browsers have some design problems with back buttons. I would also suggest your mouse button software may be an issue if you are using it for browsing.

    It often helps to clear your cache and close your browser. Please post if you can narrow down the problem, or if you have details you can email me.

    cheez0
    Member

    I am not aware of any recent problems

    well, consider yourself aware.

    it’s not just me, others here are reporting the same.

    my mouse software works fine with EVERY other website, games, the lot.

    nealglover
    Member

    So how’s it working out for you ?

    Great thanks

    Obviously not otherwise this thread wouldn’t be here would it :mrgreen:

    Premier Icon GrahamS
    Subscriber

    oh aye, coz a lil squeeze on the mouse bottom thumb button is like, such hard work.

    It’s not the physical effort – it’s the loading speed.

    Basically if you want to read 5 threads you need to wait for 9 pages to load, whereas the middle-click style means just 5 loads and I don’t wait for them cos they load in the background.

    cheez0
    Member

    22meg adsl + i7 + sata3 SSD raid0 = no wait.
    /willy wave

    Premier Icon Haze
    Subscriber

    Hmmm, all good here.

    Would prefer it if links opened in a new tab though.

    druidh
    Member

    Andy wrote:

    22meg adsl + i7 + sata3 SSD raid0 = no wait.
    /willy wave

    druidh
    Member

    haZe wrote:

    Would prefer it if links opened in a new tab though.

    Middle button/Wheel?

    Premier Icon Haze
    Subscriber

    Middle button/Wheel?

    Possible to configure I guess, spend most of my time here on the laptop though (using the touch pad).

    chvck
    Member

    haZe wrote:

    Middle button/Wheel?
    Possible to configure I guess, spend most of my time here on the laptop though (using the touch pad).

    control and click

    Premier Icon Haze
    Subscriber

    Well well, learn something new everyday eh?

    Cheers chvck!

    chvck
    Member

    ๐Ÿ™‚

    Premier Icon takisawa2
    Subscriber

    Ads are the biggest source of annoyance on here. Even on my works laptop, which is a Dell Precision for running FEA. XP pc at home often freezes on STW. Fine anywhere else, just here.

    Can appreciate that without them the site wouldn’t be here, but its getting past the joke.
    Can tell its getting bad when going elsewhere seems the less annoying option.
    Sorry STW. ๐Ÿ™

    druidh
    Member

    takisawa2 wrote:

    Ads are the biggest source of annoyance on here. Even on my works laptop, which is a Dell Precision for running FEA. XP pc at home often freezes on STW. Fine anywhere else, just here.
    Can appreciate that without them the site wouldn’t be here, but its getting past the joke.
    Can tell its getting bad when going elsewhere seems the less annoying option.
    Sorry STW.

    There’s always Premier membership!

    garrrrpirate
    Member

    22meg adsl + i7 + sata3 SSD raid0 = no wait.
    /willy wave

    Dual 100meg dsl lines, i7, raid ssd & sli. Yawn.

    KPHC
    Member

    Even logged into my Premier user account the issue is very much there , seems to be the following URL that just goes mad in the background, reloading and reloading so that my history shows this URL dozens of times and therefore can’t immediately revert to my previous page….tres annoying!

    http://img.mediaplex.com/content/0/1994

    Holyzeus
    Member

    I’m having the same problem sporadically

    Premier Icon bigjim
    Subscriber

    some ads crash ie 8 frequently for me (work computer)

    cheez0
    Member

    still happening, anyone doing anything about this?

    richardk
    Member

    same problem as KPHC – holding down the back button on the screen gives me a history of nothing but img.mediaplex.com/content/0/1994
    Back button doesn’t work.

    Site also crashes on some networks, usualy when they are slow. Seems to be when it tries to load the adverts.

    IE9 on Windows 7, probably fully patched & SPd as its a work laptop.

    McHamish
    Member

    i get that sometimes on STW

    M1llh0use
    Member

    Fine on iPad, crap on IE. Same issues, press back >10 times to do owt

Viewing 40 posts - 1 through 40 (of 110 total)

The topic ‘Admins – back/forward navigate, whats wrong with this website?’ is closed to new replies.